Kesälentopallolle mainio päätös

Kausi päättyi kentän paikallisen isännän JalPan (Jaanin Lentopallo) järjestämään turnaukseen lauantaina 31.8. Osallistujiksi oli kutsuttu kuusi joukkuetta, mutta lietolaiset eivät saaneet joukkuetta kokoon. Ajankohta oli haastava, koska kuun vaihteessa oli erilaisia kauden päättäjäisiä, venetsialainen ja muinaistulien ilta.

Joukkueet pelasivat kukin toisiaan vastaan. Pelit pelattiin kahden erän otteluina 25 pisteeseen ilman jatkopalloja. Paremmuuden ratkaisi ensisijaisesti voitettujen erien määrä ja toissijaisesti eräpisteet.

Tilaisuuden rentoutta ja viihdettä kuvasivat myös joukkueiden nimet.
Tässä paremmuusjärjestys:
1. Keskimakee,
2. JalPa Seniorit,
3. TV Pallotaiturit,
4. Notkeat Nivelet ja
5. Jalpa Juniorit.

Jalpa Seniorit ja meidän joukkueemme voittivat yhtä monta erää, mutta Senioreilla oli parempi erien pistesuhde.

Joukkueemme pelasi hyvällä vireellä ja voitontahtoisesti. Onnistumisia oli enemmän kuin takaiskuja. Joukkueessa pelasivat Pekka Mäntsälä (kapteeni), Aarno Niemi, Jarmo Laine, Calle Fredriksson, Jorma Heikura ja Hannu Ojala. Vaihtomiehet Eero Salminen ja Martti Haajanen jäivät vähille peliminuuteille.

Pelit saatiin suorittaa aurinkoisissa joskin tuulisissa olosuhteissa. Puuskat aiheuttivat ajoittain hankaluutta pallon kulun arvioinnissa. Kaiken kaikkiaan mukava tapahtuma. Kiitokset vielä JalPalle.

Tilaisuuteen oli K-Supermarket Nummenpakka lahjoittanut virvokkeita ja välipalakeksejä. Suosittelemme.

Keijo H.