Koronaviruksen vaikutus toimintaan

Valtioneuvosto lievensi 4.5. rajoituksia, joilla pyritään hallitsemaan viruksen leviämistä.

Päätöksen mukaan ulkoharrastuspaikat avataan 14.5. kokoontumisrajoitukset huomioiden. Kesäkuun alussa avataan sisäharrastustilat ja -paikat. 1.6. alkaen. Kokoontumisrajoitus on kuitenkin kaikkialla edelleen enintään 50 henkilöä turvaetäisyydet huomioiden. Lisäksi suositellaan edelleen, että yli 70-vuotiaat välttävät mahdollisuuksien mukaan fyysisiä kontakteja muihin henkilöihin.

Näiden päätösten perusteella johtokunta totesi kokouksessaan 11.5., että seuramme toiminta ei voi vielä alkaa normaalilla tavalla kesälentopallonkaan osalta. On myös odotettava Senaattikiinteistöjen päätöstä siitä, miten se avaa tilansa käyttöömme. Monilla on halu päästä pelaamaan lentopalloa kesällä. 1.6. alkaen. Se olisi mahdollista, mikäli löydetään ratkaisut lähietäisyyden (yli 1 m) ja hygienian hallintaan. Riittäisikö jälkimmäisen osalta esim. kasvomaskien ja kertakäyttökäsineiden käyttö?

Ulkoharrastuspaikoilla voitaisiin 1.6. alkaen aloittaa jumpat. Asiaa on kehiteltävä vetäjien ja jäsenten osallistumishalu kartoittamalla.

Toistaiseksi jäsenten liikuntaharrastus on siis oman aktivisuuden varassa. Tätä suositellaan vakavasti, jotta kunhan syksyllä toivottavasti pääsemme tavanomaiseen harrastukseemme kaikki ovat oman kuntonsa puolesta valmiit palvelukseen!

Ennen kesäkuun alkua tiedotetaan kesän liikunnasta.

Johtokunta