Terveydellisistä syistä ikämiesvoimistelu kielletty! Näin vain tapahtui vuonna 2020.

Yhdistyksemme vuosikokous hyväksyi 26.4.2021 normaalia vähemmän toimintaa sisältävän toimintakertomuksen, vahvisti tilinpäätöksen lähes puolta pienemmin kuluin ja tuotoin talousarvioon nähden ja myönsi hallitukselle vastuuvapauden toimikaudelta.

Hyvästä taloustilanteesta johtuen päätettiin alentaa kuluvan vuoden jäsenmaksua 10 eurolla. Syksymmällä laskutetaan 25 euron maksu.

Yhdistyksen kunniajäseneksi päätettiin kutsua Sakari Kiiskilä.

Kokouksen päätteeksi palkittiin ansioituneita jäseniä. Kuntopalkinnon sai Keijo Haukioja, harrastuspalkinnon Jouni Riekki ja kävelypalkinnon Pekka Routamaa. Vuoden jäseneksi nimettiin Tapio Palomäki.

Harvalukuinen, noin tusinan verran, osallistujajoukko näytti vieläkin vähäisemmältä, koska kurinalaisena joukkona turvaväliasiat olivat jo iskostuneet osallistujien mieliin.

Mieliala on kaikesta huolimatta pysynyt toiveikkaana. Koko joukko on saanut kertaalleen rokotepiikkinsä. Kesäkaudella on odotettavissa ulkoliikuntaa kuten lentopalloa ja luontoretkiä. Myönteinen asia oli sekin, että kenenkään seuramme jäsenen ei tiedetty sairastuneen tähän kavalaan koronaan.

Teksti ja kuvat Jouni Riekki