IN MEMORIAM

Pidetty jäsenemme Pertti Luolamaa menehtyi lyhyen sairastamisen jälkeen 23.2.2022. Pertti oli syntynyt 24.9.1942.

Pertti oli liittynyt seuraamme paluumuuttajana v. 2010. Nuoruudessaan hän oli seuran nuorisojaoston jäsen. Hän oli silloin harrastanut myös telinevoimistelua. Pertti itse kertoi muistellen, että harrastus päättyi, kun hän putosi rekiltä.

Pertti toimi seurassamme monipuolisesti ja aktiivisesti. Hän ei ollut missään vaiheessa hallinnollisissa tehtävissä. Pertti hoiti kouluilla pidettyjen harjoitusten liikuntapaikkavaraukset. Harjoitusten onnistumisen mahdollisti se, että Pertti piti huolta ovien avaamisesta ja vetäjien järjestämisestä. Itsekin hän toimi ahkerana vetäjänä. Pertti hoiti myös seuran viestintää vastaten ilmoituksista Turun Sanomissa.

Kuntojumpan lisäksi Pertti oli innokas lentopallon pelaaja, myös keäkuukausina. Pertti oli hyvin perillä digitekniikasta. Moni jäsen saikin häneltä apua matkapuhelin- ja tietokoneongelmiinsa.

Ihmisenä Pertti oli vastuuntuntoinen, avoin, ystävällinen ja huumorintajuinen ”kansimies”, todellinen ystävä. Kansimies-nimitys oli peräisin harrastustoiminnasta höyrykäyttöisessä historiahinaajassa Aurajoessa.

Jäämme kaipaamaan ystäväämme Perttiä. Kunnioitamme hänen muistoaan ja otamme osaa omaisten suruun.

Johtokunta