Seuran syyskokous pidettiin maanantaina 8.11.2021. Paikalla oli 16 seuran jäsentä. Ilahduttavasti läsnä oli myös seuran vanhempia jäseniä, mm. seuran kunniapuheenjohtaja Erkki Koskinen ja kunniajäsen Tuomo Heinemaa.

Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen mukaiset syyskokouksen asiat.

Toimintasuunnitelma hyväksyttiin johtokunnan esityksen mukaisesti. Sen keskeiset asiat olivat toiminnan jatkaminen perinteiseen tapaan kuntojumpalla, lentopallolla, kävely- ja hiihtokisoilla sekä patikka- ja kevätretkillä. Tavoitteena on myös saada uusia jäseniä kohentamaan alentunutta jäsenmäärää. Yhteistyötä Aarnen Tallin kanssa on syvennettävä saamalla Tallitoimikuntaan Voimistelijoitten jäsen.

Talousarvio hyväksyttiin myös johtokunnan esityksen mukaisesti. Jäsenmaksut ovat koko vuodelta 30 euroa ja syyskaudelta 25 euroa. Kannatusjäsenmaksun suuruus on 350 euroa.

Alijäämäksi tulisi 1 180 euroa. Merkittävää on se, että salimaksutulot jäävät alhaiseksi koronapandemian aiheuttaman vuoden 2021 toiminnan sulun takia.

Puheenjohtajaksi valittiin vuodeksi 2022 Keijo Haukioja ja johtokunnan jäseniksi Pekka Mäntsälä, Markku Kalm, Jouni Marttinen, Markku Lamminmäki, Reijo Malila ja Jouni Riekki.

Viralllisten asioitten jälkeen Annettiin ÅTF:n lahjoittama hyvän toveruuden malja -kiertopalkinto Tapio Palomäelle.

Kokouksen aluksi nautittiin maittavat pullakahvit.

Keijo Haukioja