Seuramme syyskokous järjestettiin perinteisessä kokoontumispaikassa eli Vähä-Heikkilän kaupunginsosassa sijaitsevassa Mäkitupalaisyhdistyksen kylätalossa.

Syksyinen tihkusade ja lehdettömäksi käynyt puusto muistuttivat paikalle tulleita siitä, että syyskokouksessa ollaan. Lieneekö harmaa säänäkymä saanut monet jäämään kotiin luottaen samalla siihen, että paikalle saapuvat kyllä tekevät seuran kannalta tarpeelliset päätökset. Paikalla oli 12 jäsentä.

Kokous sujuikin puheenjohtajamme Keijo Haukiojan varmalla johdolla sujuvasti ja sopuisasti. Jäsenmaksu  on ensi vuonna 40 euroa, syyskaudelta 25 euroa. Kannatusjäsenmaksu on entinen eli 350 euroa. Talousarvion odotetaan toteutuvan 350 euron verran alijäämäisenä. Seuran taloudellinen tila on edelleen hyvä.

Henkilövalinnat olivat tällä kertaa korostuneesti esillä, sillä kaikkiaan kolme johtokunnan jäsentä ja lisäksi puheenjohtajamme olivat eri syistä ilmoittanet, etteivät  voi asettua enää uudestaan ehdolle. Yhdellä kertaa tapahtuvana asiana kyse oli epätavallisen suuresta henkilörotaatiosta. Muutokset oli kuitenkin valmisteltu  harkiten ja ehdotetut uudet henkilöt saivat kokousväen yksimielisen kannatuksen tullen siten valituiksi jatkamaan seuran toimintaa vuosina 2023-2024.

Keijo Haukiojan puheenjohtajan salkun 14 vuoden jälkeen peri Jouni Riekki, joka on ollut jo useita vuosia seuran johtokunnan jäsen. Entisinä johtokunnassa jatkavat Markku Lamminmäki ja Reijo Malila. Uusina jäseninä valitiin Carl-Eric Fredriksson, Hannu Ojala, Tero Malmi ja Tapio Kaleva.

Seuran toiminta jatkuu toimitasuunnitelman mukaisesti noudattaen tuttuja toimintamuotoja. Yhdistys on edelleen Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) jäsen.

 Koulujen iltavuorot ovat jääneet marraskuun alusta lähtien pois ohjelmasta pienen osalllistujamäärän vuoksi. Talviliikunta keskittyykin jatkossa vahvasti virastotalon päivävuoroihin. Todettiin, että korona-ajan sulku näkyy vielä osallistujamäärissä. Kaikki eivät ole vieläkään palanneet yhteisen harrastuksen äärelle.

Seuran toiminta on taloudellisesti vakaalla pohjalla, mikä antaa uudelle johtokunnalle mahdollisuuden kehittää seuran toimintaa ilman erityisiä paineita.

Kokouksen päätteeksi ojennettiin Hyvän Toveruuden malja Tapio Kalevalle.

Jouni Riekki