Keijo Haukioja jatkaa seuran puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta

Turun Voimistelijoiden vuosikokouspaikaksi on vakiintunut Vähä-Heikkilän kaupunginosassa oleva Mäkitupalaisten talo. Nykyihmiselle tuollainen ilmaisu on kovin vieras. Mäkitupalaiseksi puhuteltiiin sata vuotta sitten vuokratussa mökissä asuvaa pieneläjää. Harva turkulainen enää muistaa, että suuryritys Turun Osuuskauppakin oli perustamisensa aikoihin vuonna 1901 nimeltään Vähäväkisten Osuusliike.

Kerhotalokin on aikojen myötä uudesti syntynyt ja palvelee nykyisin erilaisia yhteisöjä ja yksityishenkilöitä hyvin varustettuna kokous- ja juhlapaikkana.

Toimintasäännöissä määrätty syyskokous pidettiin 28.10.2019 ennakolta suunniteltuun tapaan. Paikalla oli lähes 20 seuran hallinnollisesta toiminnasta kiinnostunutta jäsentä. Seuramme jäsenrekisterissä on nykyisin noin 130 henkilöä.

Kokousväki antoi vahvan luottamuslauseen seuran puheenjohtajalle Keijo Haukiojalle. Hänet valittiin yksimielisesti uudelleen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Muita johtokunnan jäseniä ovat Pekka Mäntsälä, Markku Kalm, Jouni Marttinen, Markku Lamminmäki, Reijo Malila ja Jouni Riekki. Johtokunnan tehtäväroolit määritetään myöhemmin pidettävässä järjestäytymiskokouksessa.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin johtokunnan esittämässä muodossa. Seuran talous on vakaalla pohjalla ja mahdollistaa jäsen- ja osallistumismaksujen pitämisen ennallaan. Harrastuslajit jatkuvat entisellään entisissä paikoissa.

Seuramme ikänestor ja aktiivijäsen 91-vuotias Tuomo Heinimaa sai merkittävän huomionosoituksen. Hänet kutsuttin Turun Voimistelijoiden kunniajäseneksi. Tuomo on mainio esimerkki seuran jäsenistöle siitä, miten ikäihminen voi edistää omaa terveyttään ja hyvinvointiaan säännöllisen kuntoliikunnan avulla.

Vuoden lentopallloilijalle tarkoitetun kietopalkinnon sai haltuunsa seuraavaksi vuodeksi Pauli Virjonen. Hyvän toveruuden tunnuksena kiertävä tinamalja luovutettiin Matti Ulmalalle.

Teksti ja kuvat: Jouni Riekki