Ylläkseltä vuokramökkejä lapinkävijöille

Tupama Oy tarjoaa Yllästunturin tuntumasta kaksi korkeatasoisesti varusteltua mökkiä vuokrattavaksi seuran jäsenille edulliseen hintaan. Rauhallinen sijainti. Laduille ja vaellusreitille on matkaa alle 200 metriä ja Yllästunturin rinteille n. 2 km.
 Vuonna 2019 jäsenalennus on 15 %.
Tutustu lähemmin www.tupama.fi
Hintoja ja muita yksityiskohtia voit tiedustella

email: tapio.kaleva@tupama.fi tai puh. 040  822 1312

Tupama mökki

Asut

Asunamme on seuran logolla varustettu valkoinen t-paita ja mustat housut.
Housut voivat olla kokopitkät tai lyhytlahkeiset.
Paitojen ja housujen kokomerkinnät S–XXL.
Sairaala NEO tukee toimintaamme ja sen tunnus on painettuna paidan hihaan.

Tilauksia voit esittää jumppapaikan vetäjille tai suoraan puheenjohtajallemme Keijo Haukiojalle, puh. 044 355 8052.

Turun Voimistelijat harjoitusasut

Paita

Pitkät housut

Shortsit

Mitoitus

Seuran valkoinen t-paita: S…XXL

Mustat pitkät jumppahousut: Housuissa mitoitus numeroilla 6–9 vastaten suunnilleen kirjaimia S–XL, esim. koko 8 vastaa kirjainta L.

Shortsit: S…XXL

Seuran paidan pesuohje

Teknisen keinokuituisen urheilupaidan pesussa on noudatettava valmistajan antamia ohjeita eli maks. 40 °C hienopesu ja vain kevyt linkous. Jos koneessasi on urheiluvaateohjelma käytä sitä.
Paita kuivuu sileäksi henkarissa. Jos haluat silti silittää, tee se nurjalta puolelta haalealla raudalla.
Huomaa lisäksi: ei  huuhteluainetta ja käytä nestemäistä pesuainetta. Suositellaan myös paidan kääntämistä pesua varten nurinpäin.